Triton 500 avhärdningsfilter

Kompakt avhärdningsfilter där högre flöden krävs

Triton 500 är ett flödesstyrt avhärdningsfilter för rening av kalk, filtret arbetar helt utan el och levererar avhärdat vatten utan avbrott.

Triton 500 vattenfilter kalkfilter

Stora flöden
500-modellen passar när det krävs stora flöden som flera villor med gemensam vattenkälla eller större fastigheter, hotell och restauranger.

Installation
Installeras på inkommande vatten efter tryckkärl. Kräver avlopp för backspolningsvatten.

Regenerering
Kalken fastnar i filtermassan. När filtermassan blir mättad med kalk rengörs den med saltvatten från saltbehållaren i filtret. Kalken spolas tillsammans med saltvattnet ut i avloppet. Denna process kallas regenerering. Med andra ord, saltet används endast för att rengöra filtermassan. Ditt Bravafilter har dubbla tuber med filtermassa, när den ena regenererar levererar den andra avhärdat mjukt vatten. Det betyder att produktionen av mjukt vatten sker oavbrutet 24 timmar om dygnet alla dagar på året.

Inga inställningar krävs!
Ditt Bravafilter levereras förinställt på hårdheten i ditt vatten. Vattenförbrukningen mäts oavbrutet så att filtret endast regenererar när det behövs. Ekonomiskt och effektivt! Om vattenförbrukningen ökar eller minskar behöver man inte ändra några inställningar, det gör filtret själv helt automatiskt.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Brava kontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Specifikationer

• Kalk
• Låg saltförbrukning
• Flödesstyrt
• Helt utan elektricitet

Höjd filterbehållare: 500 mm
Höjd salttank: 390 mm
Djup: 440 mm
Bredd filterbehållare: 250 mm
Bredd salttank: 250 mm
Kapacitet: 50-80 l/min
Salt/regenerering: 600 gr
Rymd salttank: 25 kg
Vattenförbrukning/regenerering: 35 liter
Anslutning: 20/25 mm

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.