Service & installation vattenfilter

Vår professionella service och smidiga installation av vattenfilter är avgörande för att säkerställa högsta vattenkvalitet. Vissa vill sköta sitt vattenfilter själv andra väljer ett serviceavtal, ni bestämmer, vi hjälper till.

Brava vattenrening stockholm vatten

Professionell service av vattenfilter

Vår service av vattenfilter omfattar regelbundet underhåll och eventuella reparationer som kan behövas längs vägen. Vi tar hand om varje steg i processen med noggrannhet och professionalism för att säkerställa att ditt vattenfilter fungerar optimalt under lång tid framöver.

Genom att regelbundet utföra service på ditt vattenfilter kan vi förebygga eventuella problem och säkerställa att det fortsätter att leverera rent och friskt vatten utan avbrott. Ett tufft vatten är också tuff mot filtret och kan påverka filtrets rörliga delar med driftstörningar som följd, och i värsta fall en överbelastad filtermassa. Hur ofta och vad som behöver göras beror alltså på hur vattnet ser ut innan filter.  

Vi servar alla vattenfilter​

Har ni ett gammalt vattenfilter som börjat krångla? Ring oss så kan vi hjälpa till, oftast går det att serva upp och få vattenfilter i drift eller bygga om vattenfilter med den senaste tekniken. räcker inte detta så kan vi hjälpa er med en helt ny modern lösning.

Hur våra installationer går till

  • Genomgång av installationsplatsen så ni får allt som ni vill ha det.
  • Fackmannamässig installation med fulla garantier
  • Driftsättning och kontroll av installationen
  • Genomgång av det installerade systemet
  • Överlämning av installationsrapport
Vi rekommenderar att man bokar en service efter ett år för att titta på hur vattenfiltret ser ut och hur vattnet påverkar filtret, behövs det så kommer vi överens om intervaller för service (serviceavtal). Vill man som kund göra detta själv hjälper vi självklart till med tips och råd. Vårt mål är ett långt och driftsäkert liv för ert vattenfilter.
Skog och en älv med rent vatten vattenrening

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.