Vattenfilter för högre flöden

Optimera din vattenrening med våra effektiva vattenfilter för högre flöden. Oavsett om det är för industriella applikationer eller större fastigheter, erbjuder våra filter hög prestanda och tillförlitlighet för att säkerställa renare och säkrare vatten.

Brava vattenrening skärgårdsbild

Vattenfilter för samfällighet

Vattenreningsanläggningar för större vattenvolymer och flera fastigheter ställer höga krav på kvalitet och driftsäkerhet. Med BRAVA Vattenrening får ni inte bara högpresterande vattenfilter, utan även skräddarsydda lösningar som är anpassade efter era behov och förutsättningar. Vårt dedikerade team av experter är redo att besöka er plats för att noggrant göra en vattenanalys och förstå era krav samt ge professionell rådgivning för att säkerställa att ni får den mest effektiva och tillförlitliga vattenreningstekniken.

Oavsett om det handlar om att hantera höga vattenvolymer, säkerställa kontinuerlig vattenförsörjning eller upprätthålla vattenkvaliteten på samfällighetsnivå, kan ni lita på BRAVA Vattenrening för att leverera bästa möjliga lösning för era behov.

Vattenfilter för kommunalt vatten

Kommunala vattenverk har oftast väldigt bra koll på vattenkvaliteten och uppfyller Livsmedelsverkets krav.

Många kommunala vattenverk levererar ett mjukt vatten med låg kalkhalt, men Ibland kan kalken vara onödigt hög.
Kalk gör vattnet hårt vilket anses hälsosamt eftersom det innehåller kalcium. Men kalk gör det också svårt att få tvätten ren, samtidigt som varmvattenberedare och hushållsmaskiner kan kalka igen.
Det ger också uppkomsten av vita avlagringar i dusch och kök. Problemen åtgärdas oftast med Avhärdningsfilter – Kalkfilter.

Vi kan hjälpa er oavsett om det gäller enskilda hushåll till större anläggningar och hyreshus.

Skog och rent sjövatten vattenrening
Brava vattenrening skärgårdsbild

Flödesstyrda vattenfilter

Det är viktigt att notera att ibland kan kostnaden för vatten- och saltförbrukningen faktiskt överstiga inköpskostnaden för själva filteret. Genom att investera i ett flödesstyrt vattenfilter kan man spara upp till 50% av vatten- och saltkostnaden.

Brava Vattenrening hjälper dig att hitta rätt vattenfilter för dina behov.

Allt vatten är unikt, men även ni är unika!

Hur mycket kostar vattenfilter, hur länge håller vattenfilter, vad måste vi som samfällighet göra i form av underhåll och skötsel? Svaret är enkelt, det beror på hur ni använder vattnet.

Ibland har man behov av ett större vattenuttag ex. när man fyller en pool eller har ett stort intresse av att odla. Så valet av ett vattenfilter är väldigt viktigt för att få rätt vattenfilter och ett problemfritt ägande. Vattenkälla, tryckkärl, tillgång till el, avlopp, tryck och flöde etc. påverkar valet av vattenfilter. En ackrediterad vattenanalys visar vilka ämnen som behöver åtgärdas i ert vatten, det säger dock ingenting om hur just ni använder ert vatten eller vilka förutsättningar ni har. Vi gör därför en behovsanalys med vattenanalys på plats hos er, tillsammans kommer vi sedan fram till vilka alternativ som finns utifrån kostnad, underhåll och skötsel. Helt enkelt den bästa lösningen till ett så bra pris som möjligt!

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.