Bluewater PRO 400 omvänd osmos

Bluewater omvänd osmos filter för saltvatten

Direktflödesrenare som levererar upp till 4 l/min kallt vatten, renat ner till molekylnivå.

Bluewater Pro 400 dricksvattenfilter omvänd osmos filter

Installation
PRO 400 installeras under diskbänken eller närliggande skåp på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Anläggningen kräver tillgång till el samt avlopp.

Unik teknik
PRO 400 har en teknik som kallas omvänd osmos. Med hjälp av en pump hämtar filtret tillbaka en del av spillvattnet för att så effektivt som möjligt producera rent vatten utan onödig vattenåtgång. Med sin inbyggda kvalitetsmätare är PRO 400 en av markandens effektivast membranrenare med en reningskapacitet på hela 0,0001 micron. Omvänd osmos är en effektiv och beprövad teknik, miljövänligt och helt utan tillsatser av kemikalier.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Brava kontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Specifikationer

• TDS-Mätare
• Direktflödesrenare
• Ingen lagringstank krävs

Höjd: 466 mm
Djup: 430 mm
Bredd: 225 mm
Flödeskapacitet: 4 l/min
Vattentryck: 2-10 bar
Anslutning: 22 mm
Vattentemperatur: 2-35 °C

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.