Bluewater Spirit 300 dricksvattenfilter

Dricksvattenfilter

Direktflödesrenare som levererar 2,5 l/min kallt vatten, renat ner till molekylnivå.

Bluewater spirit 300 dricksvattenfilter omvänd osmos filter

Installation
SPIRIT 300 installeras under diskbänken eller närliggande skåp på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Anläggningen kräver tillgång till el samt avlopp.

Funktion
Membranet i SPIRIT 300 renar vattnet ner på molekylnivå genom direktflöde med ca 2,5 l/min utan volym begränsning.

Unik teknik
SPIRIT 300 har en teknik som kallas omvänd osmos. Med hjälp av en pump hämtar filtret tillbaka en del av spillvattnet för att så effektivt som möjligt producera rent vatten utan onödig vattenåtgång. Med sin inbyggda kvalitetsmätare är SPIRIT 300 en av markandens effektivast membranrenare med en reningskapacitet på hela 0,0001 micron. Omvänd osmos är en effektiv och beprövad teknik, miljövänligt och helt utan tillsatser av kemikalier.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Brava kontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Specifikationer

• TDS-Mätare
• Direktflödesrenare
• Ingen lagringstank krävs

Höjd: 462 mm
Djup: 365 mm
Bredd: 150 mm
Flödeskapacitet: 2,5 l/min
Vattentryck: 2-10 bar
Anslutning: 22 mm
Vattentemperatur: 2-35 °C

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.