Vilket vattenfilter ska jag välja?

Vi hjälper dig!

Vattenfilter fungerar lika olika som de kan se ut, det är därför viktigt att verkligen ta sig tid och lära sig hur just ditt vattenfilter fungerar. Då kan ni njuta av ett rent och hälsosamt vatten i många år framåt. Service och underhåll kan på lång sikt bli ganska dyrt, så ett vattenfilter med lägre driftkostnad och mindre serviceintervaller kan spara dig och din familj pengar på sikt. Vilket vattenfilter som passar just era behov bäst, kommer ni fram till tillsammans med våra duktiga medarbetare.

Allt börjar med en ackrediterad vattenanalys

Brava Vattenrening erbjuder ackrediterad vattenanalys som ni till reducerat pris kan beställa genom Eurofins. Har ni redan en vattenanalys kan ni skicka den till oss så hjälper vi er med ett förslag.

Bor ni i eller runt om något av våra lokalkontor bokar ni ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav, vår kunniga personal har möjlighet att testa ert vatten på plats med vår egen mätutrustning. Baserat på de proven kan vi komma fram till vilket vattenfilter som skulle passa just er. Därefter får ni en offert att ta ställning till. Har ni inte en ackrediterad vattenanalys kan vi hjälpa er på plats att ta det. Brava vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad vattenanalys att vi bjuder på en ackrediterad vattenanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

Kontakta oss här

Mer vanliga frågor

Kalk i vattnet

Får du vita avlagringar vid kranarna och på diskbänken, kanske även en vit rand i kastrullen när du kokar vatten?

Läs mer »

Gult vatten

Blir ditt vatten gult, ofta i samband med kraftigt regn eller efter snösmältningen, kan det bero på humus. Ert vatten

Läs mer »

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.