Triton 300 avhärdningsfilter

Ett kompakt och kraftfullt avhärdningsfilter

Triton 300 renar effektivt hela hushållets vatten från kalk, helt utan avbrott.

Triton 300 vattenfilter kalkfilter

Installation

Installeras på inkommande vatten efter tryckkärl. Kräver avlopp för backspolningsvatten.

Regenerering

Kalken fastnar i filtermassan. När filtermassan blir mättad med kalk rengörs den med saltvatten från saltbehållaren i filtret. Kalken spolas tillsammans med saltvattnet ut i avloppet. Denna process kallas regenerering. Med andra ord, saltet används endast för att rengöra filtermassan. Ditt Bravafilter har dubbla tuber med filtermassa, när den ena regenererar levererar den andra avhärdat mjukt vatten. Det betyder att produktionen av mjukt vatten sker oavbrutet 24 timmar om dygnet alla dagar på året.

Inga inställningar krävs!

Ditt Bravafilter levereras förinställt på hårdheten i ditt vatten. Vattenförbrukningen mäts oavbrutet så att filtret endast regenererar när det behövs. Ekonomiskt och effektivt! Om vattenförbrukningen ökar eller minskar behöver man inte ändra några inställningar, det gör filtret själv helt automatiskt.

Vi hjälper till!

Ta gärna kontakt med ditt närmaste Bravakontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Specifikationer

• Kalk
• Liten och kompakt design
• Låg saltförbrukning
• Flödesstyrt
• Helt utan elektricitet

Höjd: 485 mm
Höjd med hjul: 545 mm
Djup: 450 mm
Bredd: 220 mm
Kapacitet: 50 l/min
Salt/regenerering: 350 gr
Vattenförbrukning/regenerering: 17 liter
Anslutning: 3/4″ DN 20

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.