Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattnet ger gråsvarta avlagringar

Om vattnet är svart eller grått kan det bero på mangan.

Mangan är en metall som ofta ger svarta missfärgningar i sanitetsutrustning eller i värsta fall kan missfärga och förstöra tvätt. Mangan kan ge en påbyggnad inne i rören som sedan lossnar och ger då små svartaflagor som kan jämnföras med tjära. Du kan också upptäcka mangan genom att känna med fingret i kranarna som då ofta blir svarta.

  • tvätten får svarta, grå eller bruna fläckar
  • det bildas svarta partiklar i vatten som fått stå
  • du får svarta fällningar i silar och kranar.

Ofta blir vattnet också grumligt. Mangan kan lätt åtgärdas genom ett vattenfilter.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR