Pris på vattenfilter, vad kostar det?

Till synes likvärdiga vattenfilter kan kosta från några tusen kronor och upp till tiotusentals kronor och det kan ibland vara svårt att förstå vad som skiljer dessa vattenfilter åt.

Eftersom ett vattenfilter ska förse ert hushåll eller företag med rent vatten under många år framöver så är det viktigt att välja rätt från början. Gör man inte det så riskerar man inte bara få betala för ett nytt vattenfilter utan även för en ny installation inom en snar framtid.

Vi på Brava Vattenrening och många andra aktörer har valt att inte skriva ut våra priser. Det gör vi inte för att undanhålla information från dig som besökare – utan på grund av att vi inte säljer vattenfilter utan att ha anpassat dem efter kundens behov och förutsättningar. Alla vattenföroreningar, brunnstyper och pumpar skiljer sig åt och är unika. På samma sätt kommer det vattenfilter vi installerar att vara unikt. Att vi säljer och installerar skräddarsydda vattenfilter betyder inte att vi är dyrare än andra företag. Tvärtom.

Det finns flera företag som säljer billiga vattenfilter på internet. Har man goda kunskaper om vattenföroreningar och olika typer av brunnar kan detta vara en väg. Väljer man detta alternativ så får man ofta priserna direkt på internet.

Brava Vattenrening rekommenderar inte att man köper ett vattenfilter utan att rådfråga ett vattenreningsföretag först – och absolut inte innan man fått svar på en vattenanalys.

Vill man vara på den säkra sidan kan man boka ett kostnadsfritt hembesök med behovsanalys och en grov analys av ert vatten. Sedan tittar vi på olika vattenfilter och skräddarsyr ett förslag efter just era förutsättningar beroende på brunnstyp, tryckkärl och avlopp.

Förutom att vi tillverkar egna vattenfilter så samarbetar vi även med tillverkare över hela världen för att att kunna tillhandahålla vattenfilter för alla typer av vattenföroreningar och behov. Det gör att vi kan serva allt från privata hushåll till storkök, hotell, restauranger och andra typer av företag som har en industriell vattenanvändning.

 

Visar ert vatten symptom på föroreningar?

Brava Vattenrening erbjuder gratis vattenprov på ert vatten och på de platser vi finns representerade utför vi på plats en gratis behovsanalys, där vi tittar på just era förutsättningar. Detta för att kunna garantera er en vattenlösning som fungerar år efter år.

Kontakta oss idag

Beställ vattenanalys

Mer vanliga frågor

Kalk i vattnet

Får du vita avlagringar vid kranarna och på diskbänken, kanske även en vit rand i kastrullen när du kokar vatten?

Läs mer »

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.