Så köper man ett vattenfilter

För oss är det absolut viktigaste att rätt vattenfilter sätts på rätt plats. Genom kostnadsfri rådgivning, hembesök utan köpkrav och en gedigen behovsanalys skapar vi oss en bild av hur ni använder vattnet och vilket vattenfilter som är rätt för er.

Innan man vet säkert vilket vattenfilter som behövs gäller det att ta en ackrediterad vattenanalys, vi hjälper er gärna med det.
Brava Vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad vattenanalys att vi bjuder på en ackrediterad vattenanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

Vi har egna servicetekniker som sköter både installation och service, allt specificeras i en offert som ni i lugn och ro kan ta ställning till

 

Mer vanliga frågor

Kalk i vattnet

Får du vita avlagringar vid kranarna och på diskbänken, kanske även en vit rand i kastrullen när du kokar vatten?

Läs mer »

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.