Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt vatten – Vilka hälsorisker finns det?

Mikrobiologiska föroreningar kan ge mag- och tarmsjukdomar och andra akuta hälsoeffekter. I sällsynta fall kan mikroorganismer orsaka allvarliga kroniska skador hos vissa människor.

Kemiska ämnen i dricksvatten kan innebära hälsoeffekter på längre sikt, till exempel olika cancerformer.

Socialstyrelsen har sammanställt 5 000 analysresultat som visar att problem med dricksvattenkvaliteten är ganska vanligt i dessa enskilda vattentäkter. Cirka 20 procent av proverna visade på otjänligt dricksvatten. Sämst dricksvatten fanns i grävda brunnar, där nästan 32 procent var otjänliga. 8 procent av proverna från bergborrade brunnar visade på otjänligt vatten.

Ett vatten som bedöms som otjänligt behöver inte ge direkta hälsoeffekter utan kan på lång sikt påverka din hälsa negativt. Ett otjänligt vatten ska inte användas till dryck och matlagning, det bör åtgärdas inom en snar framtid.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR