Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenanalys skall vara ackrediterad av SWEDAC

Vattenanalys ackrediterad av SWEDAC bör göras minst vart tredje år enligt Livsmedelsverket och kan beställas till rabatterat pris (1 639:-) på https://www.bravavattenrening.se/bestall-vattenanalys/ En vattenanalys säkerställer kvaliteten på ert dricksvatten.

Vattenanalys visar bla. hur mycket arsenik, bly och uran som finns i vattnet, något som kan påverkar er hälsa negativt. En komplett ackrediterad vattenanalys kall innehålla fyra prover, Kem fysikaliskt, Mikroorganismer, Radon samt tungmetaller och alltid vara ackrediterad just för att säkerställa att alla parametrar stämmer och är utförda korrekt.

En Vattenanalys ligger alltid till grund för en vattenrening, först då får man med alla parametrar och kan anpassa vattenfilter efter en vattenanalys och ett rent vatten.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR