Vilket vattenfilter ska jag välja?

Vattenfilter fungerar lika olika som de kan se ut, det är därför viktigt att verkligen ta sig tid och lära sig hur just ditt filter fungerar. Då kan ni njuta av ett rent och hälsosamt vatten i många år framåt.

Swedish middle class home
 

Vi hjälper dig!

Vattenfilter fungerar lika olika som de kan se ut, det är därför viktigt att verkligen ta sig tid och lära sig hur just ditt filter fungerar. Då kan ni njuta av ett rent och hälsosamt vatten i många år framåt. Service och underhåll kan på lång sikt bli ganska stora summor pengar, så ett filter med lägre driftkostnad och mindre serviceintervaller kan spara dig och din familj pengar på sikt. Vilket filter som passar just era behov bäst, kommer ni fram till tillsammans med våra duktiga medarbetare.

Allt börjar med en ackrediterad analys

Brava Vattenrening erbjuder ackrediterade analyser som ni till ett reducerat pris kan beställa genom Eurofins. Har ni redan en analys kan ni skicka den till oss så hjälper vi er med ett förslag.

Bor ni i närheten av något av våra lokalkontor bokar ni ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav, vår kunniga personal har möjlighet att testa ert vatten på plats med vår egen mätutrustning. Baserat på de proven kan vi komma fram till vilket vattenfilter som skulle passa just er. Därefter får ni en offert att ta ställning till. Har ni inte en ackrediterad analys kan vi hjälpa er på plats att ta det. Brava vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad analys att vi bjuder på en ackrediterad analys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

 

* Ett förtydligande, vi bjuder på analysen om det finns behov av en filterlösning. Det erbjudandet gäller inte pumpar, tryckkärl eller dricksvattenfilter. Kunden betalar alltid sin analys, sedan dras den summan av på slutfakturan som ett tillgodo.