Vattenrening är ingen gissningslek

Vattenrening och med vilket vattenfilter man skall rena sitt vatten med är inget man gissar sig till, en ackrediterad vattenanalys skall alltid ligga till grund för vilka ämnen som skall åtgärdas. Vattenanalys visar vilka ämnen som skall åtgärdas, först då kan man titta på vilken vattenrening man skall använda sig av. baserat på kundens behov som vattenuttag, flöde antal boende/fastigheter. Även vilken brunn man har samt tryckkärl påverkar val av vattenrening. Frågor som tillgång till avlopp, el eller utrymme måste också kontrolleras. Allt detta för att säkerställa att vattenfiltret verkligen får det resultat vi eftersträvar.

För att det skall bli rätt vattenfilter och en bra vattenrening så kommer Brava Vattenrening alltid hem och hjälper er med detta kostnadsfritt. På plats kontrollera vi pumpar, tryckkärl samt tar en enklare vattenanalys för att kunna lämna en ungefärlig kostnad på en vattenrening. Detta följs sedan upp med en vattenanalys som är ackrediterad av SWEDAC om en sådan inte redan finns.

Det faktum att vi aldrig lämnar något åt slumpen gör att vi på Brava kan lämna en 100% nöjd kund garanti på vår vattenrening.

Bra Va!

Mer nyheter

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.