Brava Vattenrening i Laxå – med 100% nöjd kundgaranti

Vattenfilter – Vattenrening i Laxå

 

Vilket vattenfilter behöver jag?

Vattenfilter och valet av ett vattenfilter styrs dels av vilka ämnen som skall åtgärdas men även vilket behov den skall tillgodose.
Vattenfilter som kombinerar flera saker som järn, mangan, kalk, humus kan spara dig mycket pengar men främst förbruknings och underhållskostnader på sikt.
Det är just därför Brava Vattenrening alltid utgår från en ackrediterad vattenanalys samt en behovsanalys innan vi rekommenderar ett vattenfilter.

Vattenfilter, tryggt, säkert och alltid med 100% nöjd kundgaranti

Gratis hembesök

Ni bokar ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav, vår kunniga personal har möjlighet att testa ert vatten på plats med vår egen mätutrustning. Baserat på de proven kan vi komma fram till vilket vattenfilter som skulle passa just er. Därefter får ni en offert att ta ställning till. Har ni inte en ackrediterad vattenanalys kan vi hjälpa er på plats att ta det.  Brava vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad vattenanalys, att vi bjuder på en ackrediterad vattenanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

Ring oss på 019-106000 eller mejla på kontakt@brava.se

Mer nyheter

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.