Vattenrening

Det finns mycket pengar att spara genom att skräddarsy ett filter speciellt anpassade för just ert behov.
Inte enbart att investeringskostnaden blir lägre utan att även totalekonomin i form av underhåll och livslängd blir bättre.

Vi utför kostnadsfria hembesök med behovsanalys och grovanalys, saknar ni en ackrediterad analys kan ni köpa denna via oss till rabatterat pris.

Vi utför vattenrening med metoder som passar just dig, testa oss!

 

Vattenrening rent vatten
 

Vanliga frågor om vattenrening

Vad kostar vattenrening?

Svaret är lika enkelt som det är tråkigt, det beror på. Vattenrening kan kosta från några tusen kronor upp till hundratusentals kronor, kostnaden beror helt på era förutsättningar och behov.

Vilket vattenfilter ska jag välja?

Mängden ”smuts” och filtermedia bestämmer hur mycket vatten ett vattenfilter kan rena innan backspolning. Under backspolning kan ett vattenfilter inte leverera ett rent vatten. Större vattenfilter ger mer vatten men innebär samtidigt en större kostnad.

Ett för stort vattenfilter kan innebära att ”smutsen” stannar för länge i filtermassan och kan då påverka massans livslängd, samtidigt som ett för litet vattenfilter inte hinner med.

Har man ex. pool eller odlar mycket bör man välja ett filter som är flödestyrt som då alltid anpassar sig efter er vattenförbrukning, dessa filter klarar av att leverera ett rent vatten även under backspolning och ger ett väldigt bekymmerfritt ägande.

Oavsett om det gäller fritidshus eller stora samfälligheter så hjälper vi er att komma fram till rätt lösning, vi har marknadens bredaste sortiment och tillverkar även vattenfilter anpassade för just ert behov.

Hur går man tillväga vid en vattenrening?

Ni bokar ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav, vår kunniga personal har möjlighet att testa ert vatten på plats med vår egen mätutrustning. Baserat på de proven kan vi komma fram till vilket vattenfilter som skulle passa just er. Därefter får ni en offert att ta ställning till. Har ni inte en ackrediterad analys kan vi hjälpa er på plats att ta det. Brava vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad analys att vi bjuder på en ackrediterad analys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

* Ett förtydligande, vi bjuder på analysen om det finns behov av en filterlösning. Det erbjudandet gäller inte pumpar, tryckkärl eller dricksvattenfilter. Kunden betalar alltid sin analys, sedan dras den summan av på slutfakturan som ett tillgodo.

Här kan ni läsa den nya författningssamlingen från Livsmedelsverket LIVSFS 2022:12

 

Kostnadsfritt hembesök med behovsanalys och grovanalys

Det finns många olika vattenfilter till varierande priser på marknaden, vad som skiljer dom åt är funktion, kapacitet och många gånger livslängd. Ett filter som levererar 25 liter/min kommer inte klara ett behov på 40 liter/min. Därför utgår vi alltid från just ert behov innan vi rekommenderar en lösning.

Brava Vattenrening kan hjälpa er med vattenfilter i hela Sverige. Och på de platser i landet som vi finns representerade erbjuder vi kostnadsfria hembesök med behovsanalys. När vi genomför en behovsanalys går vi på plats igenom brunnstyp, tryckkärl och avlopp samt tryck och flöde. På så sätt kan vi skräddarsy en vattenreningslösning för just era förhållanden. Brava Vattenrening har lokalkontor på flera platser runt om i Sverige och har även samarbetspartner i stort sett hela Sverige.

För att boka ett kostnadsfritt hembesök – kontakta det lokalkontor som ligger närmast er.

Vilket vattenfilter behöver vi ha, och vad kostar det?

Brava Vattenrening erbjuder kostnadsfria hembesök med behovsanalys där vi tillsammans tittar på olika alternativ samt kostnader för ett reningsverk.

Brava Vattenrening kan hjälpa er med vattenfilter i hela Sverige. Och på de platser i landet som vi finns representerade erbjuder vi kostnadsfria hembesök med behovsanalys. När vi genomför en behovsanalys går vi på plats igenom brunnstyp, tryckkärl och avlopp samt tryck och flöde. På så sätt kan vi skräddarsy en vattenreningslösning för just era behov. Brava Vattenrening har lokalkontor på flera platser runt om i Sverige och har även samarbetspartner i stort sett hela Sverige.

Max filstorlek: 50 MB.
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.
    I agree(Obligatoriskt)