Syresättnings hydrofor

Syresättningshydrofor

Ett väldigt effektivt sätt att syreaktivera vatten, syreaktiveringen resulterar i att järn och mangan oxideras samt att svavelväte neutraliseras. Det utfällda järn/manganet kan enkelt samlas upp i ett järn/mangan filter.

brava vattenrening logga

Installation
Före Hydroforen monteras en sk. Micronizer som tillför syre i vattnet, i hydroforen monteras ett sk. Stigarör som effektivt slår i sär vattnet mot hydroforens tak. Hydroforen monteras efter pumpen och bytes då ut mot den befintliga hydropressen. I de fall där hydrofor redan finns kan man enkelt komplettera denna med enbart en Micronizer (syreaktivator).

Så fungerar det
Före Hydroforen monteras en sk. Micronizer som tillför syre i vattnet, i Hydroforen monteras ett sk. Stigarör som effektivt slår i sär vattnet mot hydroforens tak. Syresättnings hydrofor tillför och avluftar syret enkelt och smidigt.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Brava kontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Specifikationer

• Svavelväte
• Oxidation av järn/mangan

Modell HP-7

Volym: 113,6 liter
Höjd: 1110 mm
Diameter: 410 mm

Modell HP-9

Volym: 151,4 liter
Höjd: 1440 mm
Diameter: 410 mm

Modell HP-18

Volym: 302,8
Höjd:1570 mm
Diameter:530 mm

Modell HP-26

Volym: 454,2 liter
Höjd:1840 mm
Diameter:610 mm

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.