Osmotic Smart omvänd osmos filter

Kompakt och kraftfull dricksvattenrenare med 5-stegsrening

Trots den blygsamma storleken rymmer den mycket kapacitet och hög säkerhet. Dricksvattnet från Osmotic Smart är renat med membranteknik men även återmineraliserat för god smak och hälsa.

Osmotic smart omvänd osmos vattenfilter

Installation
Filtret installeras under diskbänken på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Den medföljande droppskyddsbrickan är till för att stoppa och samtidigt varna med en signal vid ev. vattenläcka. (Kräver el 220V samt avlopp).

Unika funktioner
BRAVA Osmotic Smart är ett omvänd osmos filter som är utrustad med sedimentfilter och aktivt kolfilter. Den har även återmineralisering av vattnet för att reglera pH-värdet samt en UV-lampa för att förhindra bakterietillväxt.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Brava kontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Tillval: Dubbelkran

Specifikationer

  • TDS-mätare
  • UV-Lampa mot bakterietillväxt
  • Droppskyddsbricka med inbyggt läckageskydd
  • Högt flöde
  • Dubbelkran finns som extra tillval

Höjd: 345 mm
Djup: 420 mm
Bredd: 280 mm
Reningskapacitet: 2000TDS
Kapacitet: 200 l/dag (beroende på vattenkvalitet)
Lagringsvolym: 8 liter

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.