Osmotic Basic omvänd osmos

Smidig och enkel dricksvattenrenare

Enkelt och smidigt osmosfilter för det lite mindre hushållet samt fritidshus. Osmotic Basic kräver ingen el och levererar rent vatten via den förtryckta tanken och den medföljande separat monterade kranen.

Osmotic Basic dricksvattenfilter omvänd osmos filter

Installation
Filtret installeras under diskbänken på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Kräver ingen el.

Unika teknik
BRAVA Osmotic Basic är ett omvänd osmos filter. Det är ett litet prisvärt dricksvattenfilter som passar det mindre hushållet eller fritidshus med sin produktionskapacitet på 41,2liter per dag. Den förtryckta vattentanken lagrar och förser hushållets dricksvatten via en separat kran som monteras på diskbänken. Basic levereras med sedimentfilter, kolfilter samt membran. Den har smidiga snabbkontakter för enkel installation.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Brava kontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

Specifikationer

• Helt utan elektricitet
• Smidigt byte av filter
• För det lilla hushållet

Höjd: 406 mm
Djup: 330 mm
Bredd: 127 mm
Reningskapacitet: 3000TDS
Kapacitet: 40 l/dag (beroende på vattenkvalitet)
Volym lagringstank: 8 liter

Kontakta oss idag!

BRAVA Vattenrening finns och verkar i Stockholm och Örebro med omnejd och har kunder över hela Sverige. Vi har stor och bred kunskap om alla sorters vattenproblem och vattenkällor.

Genom att klicka på skicka medelande så godkänner du vår integritetspolicy, du kan när som helst skriva till oss för att ta bort dina uppgifter.