Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Visste du det här om dricksvatten?

  1. Varje person i Sverige förbrukar i snitt 200 liter vatten per dygn. I många U-länder är förbrukningen bara 20 liter per dygn.
  2. I Sverige behöver vi dricka mellan en och en halv och två liter om dagen. En person i Etiopien måste dricka dubbelt så mycket, på grund av klimatet.
  3. Kranvatten är uppemot tusen gånger billigare än förpackat vatten.
  4. Förpackat vatten transporteras med båt, bil, flyg eller tåg. Transport av 1 liter förpackat vatten ger upphov till mer än 1000 gånger större koldioxidutsläpp jämfört med samma mängd kranvatten.
  5. Genomsnittspriset för en liter kranvatten i Sverige är cirka 2,5 öre – och då ingår förutom produktion och distribution av dricksvatten också skydd av våra vattentäkter, avledning och rening av avloppsvatten och hantering av dagvatten!

Ta alltså väl vara på ditt dricksvatten och se till att det är rent och tjänligt. Vi på Brava vattenrening är proffs på vatten och svarar på alla dina frågor som berör just din vattentäckt. Vi utför vattenanalyser och kan utefter detta rekommendera en lösning som passar just dig och ditt vatten. Kontakta oss redan idag!

2014-07-28

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR