Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vilket vattenfilter ska jag ha?

En fråga vi ofta får här på BRAVA Vattenrening är vilket vattenfilter kunden ska välja. Det är svårt att själv veta vilket vattenfilter man ska välja. Därför rekommenderar vi att göra en grov vattenanalys för att få kunskap om vilket vattenfilter som åtgärdar problemen bäst, olika vattenfilter hanterar nämligen olika problem.

Några vanliga problem kan vara:

  • Vattnet luktar ruttet ägg.
  • Vattnet är gult/brunt.
  • Vattnet smakar konstigt.

Kontakta våra experter redan idag för att få hjälp med just dina vattenproblem. Vi har också samlat vanliga frågor och svar för att så snabbt som möjligt kunna ge dig en uppfattning om vad problemet kan vara, läs mer här.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR