Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenanalys, komplett ackrediterad för 1 639:-

En vattenanalys sin vattentäkt är ett första steg för att komma till rätta med olika vattenproblem. Eftersom det är kostsamt att välja fler vattenfilter så rekommenderar vi starkt att man gör en vattenanalys innan man köper ett vattenfilter.

På frågan vad en vattenanalys kostar finns det flera svar, varav det första är: ingenting – det är gratis. Brava Vattenrening bjuder nämligen på den första vattenanalysen som även går under beteckningen ”grovanalys” där upptäcker man ofta dom vanligaste problemen som Järn i vattnet, kalkbeläggningar, färg i vattnet, lukt i vattnet och smak i vattnet. I denna första, och gratis, vattenanalysen ingår kontroll av:

  • Järn
  • Kalk
  • Färg
  • Lukt
  • Hårdhet
  • PH-värde
  • Turbiditet (partikelhalt)
  • Konduktivitet (summan av lösta joner)
  • TDS (summan av alla upplösta ämnen/partiklar)

Nästa steg i en vattenanalys är de prover som skickas till ett ”ackrediterat vattenlaboratorium” vilket socialstyrelsen rekommenderar man bör göra var tredje år,dessa prover tillhandahåller vi till självkostnadspris. Genom att analysera sitt vatten hos ett ackrediterat vattenlaboratorium får man svar på om vattnet innehåller ämnen som Radon, Mangan, Uran, Fluor, Bly, Arsenik mm.

Dom fyra proverna som socialstyrelsen rekommendera är kemisk, mikrobiologiskt, radon samt tungmetaller som uran, bly, och arsenik. totalt så är det ca 25-30 stycken olika ämnen som testas i en så kallad fullständig analys och den kostar hos oss 1 639:- Så här går det till.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR