Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Testa kvaliteten på dricksvatten

Om man har enskild brunn, borrad eller grävd, bör man regelbundet ta prover på sitt dricksvatten eftersom både vattenkvalitet och vattentillgång kan förändras med tiden av olika orsaker.

Många testar sitt dricksvatten då de känner smakförändringar, då vattnet luktar eller då vattnet blivit missfärgat. Men det kan vara andra problem med vattnet utan att man märker av det. Socialstyrelsen rekommenderar därför att man kontrollerar sitt brunnsvatten minst vart tredje år. Har man haft problem med vattenkvaliteten eller om fler än två fastigheter är anslutna till samma vattentäkt bör man ta prov minst en gång per år. Har man småbarn i familjen bör man vara extra noggrann med provtagning, eftersom små barn är mer känsliga för vissa ämnen i vattnet. Vid överlåtelse av en fastighet är det viktigt att man ser till att dricksvattnet i brunnen är analyserat. Vanligtvis är detta köparens ansvar.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR