Så köper man ett vattenfilter

För oss är det absolut viktigaste att rätt vattenfilter sätts på rätt plats. Genom kostnadsfri rådgivning, hembesök utan köpkrav och en gedigen behovsanalys skapar vi oss en bild av hur ni använder vattnet och vilket vattenfilter som är rätt för er.

Innan man vet säkert vilket vattenfilter som behövs gäller det att ta en ackrediterad vattenanalys, vi hjälper er gärna med det.
Brava Vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad vattenanalys att vi bjuder på en ackrediterad vattenanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

Vi har egna servicetekniker som sköter både installation och service, allt specificeras i en offert som ni i lugn och ro kan ta ställning till

Rätttvik
 

Steg för steg

Varför vill vi komma hem till er?

Allt vatten är unikt, men även ni är unika!

Hur mycket kostar vattenfilter, hur länge håller vattenfilter, vad måste jag som kund göra i form av underhåll och skötsel? Svaret är enkelt, det beror på hur ni använder vattnet.

Ibland har man behov av ett större vattenuttag ex. när man fyller en pool eller har ett stort intresse av att odla. Så valet av ett vattenfilter är väldigt viktigt för att få rätt vattenfilter och ett problemfritt ägande. Vattenkälla, tryckkärl, tillgång till el, avlopp, tryck och flöde etc. påverkar valet av vattenfilter.  En ackrediterad vattenanalys visar vilka ämnen som behöver åtgärdas i ert vatten, det säger dock ingenting om hur just ni använder ert vatten eller vilka förutsättningar ni har. Vi gör därför en behovsanalys med vattenanalys på plats hos er, tillsammans kommer vi sedan fram till vilka alternativ som finns utifrån kostnad, underhåll och skötsel. Helt enkelt den bästa lösningen till ett så bra pris som möjligt!