Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Hässleholmare uppmanas koka dricksvattnet

Läs mer här

UPPDATERAD 
PUBLICERAD 

Invånarna på ett tiotal orter i Hässleholms kommun rekommenderas att koka sitt dricksvatten tills vidare. Detta efter att något förhöjda halter av bakterier upptäckts i vattnet.

Det skriver Hässleholms Vatten i ett pressmeddelande på lördagen.

Boende i Hässleholm, Ballingslöv, Finja, Mala, Sjörröd, Skyrup, Stoby, Tormestorp, Vankiva, Gulastorp, Röinge och Ignaberga uppmanas att koka sitt vatten innan de dricker det eller använder det till matlagning.

Bakterier i vattnet

Vid en provtagning av dricksvattnet uppvisade ett av vattenproverna förhöjda halter av bakterier.

”Vi arbetar nu med att lösa problemet och tar ständigt nya prover på vattnet för att så fort det är möjligt kunna leverera ett bra dricksvatten till alla igen”, skriver det kommunalt ägda bolaget Hässleholms Vatten i pressmeddelandet.

Informationen uppdateras på Hässleholms Vattens hemsida.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR