Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenanalys

Brava Vattenrening i samarbete med Eurofins erbjuder nu ackrediterade analyser till reducerat pris. Ni kan även kostnadsfritt lämna in ert vatten på något av våra lokalkontor eller boka ett hembesök där våra experter kontrollerar vattnet och rekommenderar en lösning.

Om Vattenanalys

Vattenanalys ackrediterad av Swedac är det sätt som livsmedelsverket rekommenderar att man kontrollera och säkerställa att man har ett friskt och hälsosamt vatten. En vattenanalys visar på ämnen som inte bara kan påverka din kropp på ett negativt sätt, en vattenanalys visar även på ämnen som kan sätta igen och kraftigt minska livslängden på ledningsnät och andra maskiner i ert hem.

Brava Vattenrening i samarbete med Eurofins erbjuder nu ackrediterade vattenanalys till reducerat pris. Ni kan även kostnadsfritt lämna in ert vatten för en enklare vattenanalys på något av våra lokalkontor eller boka ett hembesök där våra experter kontrollerar ert vattnen och rekommenderar en lösning.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR