Brava Vattenrening Brava Storkök Vi utför service på alla vattenfilter   |   100% nöjd kund garanti.

Service av vattenfilter

Vi vet att inte alla läser igenom manualen, därför vill vi bara informera lite kort om att det är viktigt att fylla på de förbrukningsmaterial som ert vattenfilter behöver. Det är också viktigt att man servar sin utrustning regelbundet, vi rekommenderar 1 gång per år.

Brava Vattenrening utför service på alla typer av vattenfilter. Oavsett om ni har köpt ert vattenfilter av oss eller en annan leverantör – alltid med ett års garanti på arbetet.


Serviceavtal

Vi erbjuder alla våra kunder ett fördelaktigt serviceavtal. I serviceavtalet ingår en grovtest av ert råvatten samt kontroll av vattenfiltret för att se att det inte skett några förändringar och att alla inställningar är rätt. Vi servar och rengör förstås vattenfiltret och går igenom kringutrustningen.

Service av vattenfilter
Vi rekommenderar också att ta kontakt med oss om ni gör några förändringar som byte av pump, tryckkärl eller liknande för att få lite tips och instruktioner att förbikoppla vattenfiltret.

Behöver du köpa nya pumpar och tryckkärl tillhandahåller Brava Vattenrening detta. Kontakta närmaste lokalkontor så hjälper vi er.

Tänk på att ditt vattenfilter skall serva dig och din familj 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året i många år framåt. Ta hand om ditt vattenfilter så tar ditt vattenfilter hand om dig.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.