Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

VMA utfärdat i Uppsala – efter larm om dåligt dricksvatten

Läs mer här

 

Nya vattenprover från Björklinge, Skattunge och Läby i Uppsala län har visat att dricksvattnet inte bör drickas.

Ett VMA – viktigt meddelande till allmänheten – har nu gått ut till boende i området, skriver P4 Uppland. 

Allmänheten uppmanas att hämta vatten från tankbilar i området.

Då provsvar från dricksvattnet i Björklinge visar på för höga halter av PAH-ämnen, uppmanas allmänheten i området att undvika dricksvatten från det kommunala ledningsnätet. Enligt P4 Uppland går det inte heller att koka bort föroreningen.

Istället ska boende i området att hämta vatten från tankbilar som finns i området. Vatten finns på följande platser: Upplands Energi, Hemköp i Björklinge, Skuttunge skola och Gamla macken i Läby.

Det ska gå bra att duscha och spola i toaletten, uppger P4 Uppland.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR