Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vill få folk att sluta med vatten i plast

Vill få folk att sluta med vatten i plast

Vill få folk att sluta med vatten i plast

Kista galleria.
Kista galleria. 
Under juni kommer det att finnas en ny slags vattenstation i Kista Galleria där man kan köpa filtrerat och smaksatt vatten som tappas i glasflaska.
Syftet med pop up-stationen är att få folk att sluta köpa dricksvatten på plastflaska.

Mellan den 7-17 juni kommer det att finnas en unik vattenstation i Kista Galleria, genom ett samarbete mellan Kista Galleria och Bluewater.

Syftet är att få folk att sluta köpa dricksvatten på plastflaska. Vattenstationen erbjuder dricksvatten som är filtrerat och smaksatt.

För vatteninnovationsbolaget Bluewater blir det premiär för det nya konceptet att erbjuda mineraliserat och smaksatt vatten i ett köpcentrum.

Vattenfrågan är en av de stora miljöfrågorna

–  Vattenfrågan är en av de stora miljöfrågorna och vi ser detta samarbete som ett initiativ att skydda vårt vatten. Vi vill att folk ska uppmärksammas angående problemet med engångsplastflaskor, hur de påverkar både miljön och oss själva. Genom att istället dricka gott och närproducerat vatten i glasflaska som går att återanvända, sparar vi tusentals plastflaskor från att slängas i naturen, säger Anders Jacobsen, president för Bluewater.

Rödbetor, mynta och chili

På vattenstationen i galleria kommer kunderna kunna tappa upp neutralt eller smaksatt vatten i glasflaskor. De olika smakerna är naturligt framtagna med ekologiskt odlade frukter, grönsaker och örter: rödbeta & mynta, chili & jordgubbe, spenat & citron samt ingefära & gurkmeja.

Bluewater kommer att sälja glasflaskor på plats. Att tappa vatten från vattenstationen kommer att kosta nio kronor per flaska och fem kronor extra om man vill ha smaksatt vatten.

Matrester blir biobränsle

–  Att värna om miljön är viktigt för oss som centrumägare och vi jobbar ständigt för att öka gallerians hållbarhet. Exempelvis är återvinningsgraden 97% och restaurangernas matrester omvandlas till biobränsle. Vi använder bara elektricitet från förnybara källor och har som mål att bli koldioxidneutrala år 2030, säger Mehmet Ruusuvirta, centrumchef på Citycon som äger Kista Galleria i ett pressmeddelande.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR