Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vi måste ta ansvar för dricksvattnet

NYHET – 

I Sverige så tar vi för givet att bra dricksvatten alltid finns tillgängligt. Men nutidens klimatrelaterade frågor inverkar såväl på vattentillgången som på vattenkvaliteten.

SMHI har gjort beräkningar av det skånska klimatet fram till år 2100 som visar att somrarna blir varmare och torrare och vintrarna varmare och blötare. Ökade flöden i vattendragen kommer tillsammans med en höjd havsnivå att leda till fler och allvarligare översvämningar. Klimateffekterna kommer också att märkas som försämrad vattenkvalitet genom ökad brunifiering, ökad påverkan av oönskade kemikalier och patogener. Läs hela artikeln om framtidens dricksvatten.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR