Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattnet ännu otjänligt i Lindesnäs

De boende i Lindesnäs i södra delen av Vansbro kommun får koka sitt vatten hela helgen.

Det var i torsdags som Dala Vatten och Avfall gick ut med varningen att vattnet i byn – där det bor ett 50-tal bofasta – var otjänligt.Dala Vatten och Avfall har inlett klorering av vattnet och det kommer att fortgå hela helgen.

”Om det luktar starkt av klor bör inte vattnet användas till mat och dryck”, skriver man på sin hemsida.

I annat fall går vattnet att användas om det först har kokats.

Spolning av systemet kommer att ske fortlöpande tills problemet är borta. Dricksvattentank finns uppställd vid Folkets Hus.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR