Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenstrulet fortsätter i minst en vecka till

Vattenstrulet fortsätter i minst en vecka till

Publicerad 

Det berättar Emma-Karin Trygg Vincic, marknadschef och pressansvarig på Hässleholm miljö. Hon och andra inblandade aktörer möts nu varje morgon för att diskutera vattenfrågan.

– Som vi sagt innan behöver vi två på varandra efterföljande rena provsvar för att släppa kokrekommendationerna. Där är vi inte än.

– Vi måste nog tyvärr säga det, att man får räkna med att rekommendationen kommer ligga kvar minst hela nästa vecka också, säger hon.

HÄSSLEHOLM

Ännu oklart om bakterierna i vattnet

HÄSSLEHOLM

25 000 personer berörs av otjänligt vatten

HÄSSLEHOLM

Många fick inga SMS-varningar

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR