Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenrening, vattenfilter med 100% nöjd kund garanti

Vattenfilter – Vattenrening

Lindesberg, Köping, Arboga, Eskilstuna, Hallstahammar, Västerås, Kungsör, Motala, Karlskoga, Kristinehamn, Hallsberg, Askersund

Vilket vattenfilter behöver jag?

Vattenfilter och valet av ett vattenfilter styrs dels av vilka ämnen som skall åtgärdas men även vilket behov den skall tillgodose.
Vattenfilter som kombinerar flera saker som järn, mangan, kalk, humus kan spara dig mycket pengar men främst förbruknings och underhållskostnader på sikt.
Det är just därför Brava Vattenrening alltid utgår från en ackrediterad vattenanalys samt en behovsanalys innan vi rekommenderar en ett vattenfilter.

Vattenfilter, tryggt, säkert och alltid med 100% nöjd kundgaranti

Gratis hembesök

Ni bokar ett kostnadsfritt hembesök utan köpkrav, vår kunniga personal har möjlighet att testa ert vatten på plats med vår egen mätutrustning. Baserat på de proven kan vi komma fram till vilket vattenfilter som skulle passa just er. Därefter får ni en offert att ta ställning till. Har ni inte en ackrediterad vattenanalys kan vi hjälpa er på plats att ta det.  Brava vattenrening anser det så viktigt att utgå från en ackrediterad vattenanalys, att vi bjuder på en ackrediterad vattenanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss.

Kontakta gärna på https://www.bravavattenrening.se/kontakt/

 

 

 

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR