Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenrening är ingen gissningslek

Vattenrening och med vilket vattenfilter man skall rena sitt vatten med är inget man gissar sig till, en ackrediterad vattenanalys skall alltid ligga till grund för vilka ämnen som skall åtgärdas. Vattenanalys visar vilka ämnen som skall åtgärdas, först då kan man titta på vilken vattenrening man skall använda sig av. baserat på kundens behov som vattenuttag, flöde antal boende/fastigheter. Även vilken brunn man har samt tryckkärl påverkar val av vattenrening. Frågor som tillgång till avlopp, el eller utrymme måste också kontrolleras. Allt detta för att säkerställa att vattenfiltret verkligen får det resultat vi eftersträvar.

För att det skall bli rätt vattenfilter och en bra vattenrening så kommer Brava Vattenrening alltid hem och hjälper er med detta kostnadsfritt. På plats kontrollera vi pumpar, tryckkärl samt tar en enklare vattenanalys för att kunna lämna en ungefärlig kostnad på en vattenrening.

Vattenanalys som är ackrediterad av SWEDAC kan vi ta på plats och denna kostnad (1 690:-) ingår när ni samtidigt köper ett vattenfilter.

Det faktum att vi aldrig lämnar något åt slumpen gör att vi på Brava kan lämna en 100% nöjd kund garanti på vår vattenrening.

Bra Va!

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR