Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

BRAVA TROJA

UV-ljus

Trojan UV-system för desinfektion av vatten, säkert och effektivt utan kemikalier. Sedan 1976 har Trojan varit den ledande producenten av UV-system för effektiv desinfektion utan giftiga kemikalier. UV- det naturliga alternativet-säkert och effektivt. UV påverkar inte lukt och smak, men eliminerar på ett enkelt sätt risken för att bli sjuk av vatten som blivit förorenat av bakterier. Det ger ett säkert vatten att dricka, att använda till livsmedelsproduktion och till känsliga industriprocesser.

Installation
Enheten installeras på inkommande vatten efter tryckkärl.

Unik utformning
Trojas unika konstruktion av strålningskammaren ger optimala hydrauliska prestanda och högsta desinfektionseffekt. Tester har visat att i den databeräknande kammaren utsätts vattnet för maximal bestrålning.

Nätaggregat
Det elektroniska nätaggregatet finns för olika nätspänningar. Det fungerar även vid variationer i nätspänningen vilket garanterar en säker och avbrottsfri desinfektion.

Påminner om lampbyte
Det är viktigt att UV-lampan byts varje år. För att inte glömma byta lampan är UVMax modellerna D-F försedda med larm som påminner om lampbytet. På nätaggregatet visas hur många dagar det är kvar till lampbytet.

Fotocell för UV-övervakning
Trojan UVMax Plus heter modellerna D-F med fotocell som tillval för UV-övervakning. Fotocellen som bygger på en ny förbättrad teknik ger en tillförlitlig och korrekt mätning för högsta möjliga säkerhet.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR