Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

BRAVA THETIS

Syreaktivator

Installation
Syreaktivator Thetis monteras mellan pump och tryckkärl, kräver tillgång till avlopp.

Så fungerar det
Syreaktivator Thetis är utformad för att lufta och syresätta vatten när tryckkärlet är en s.k. ”Hydropress” (membrantank). Men kan även monteras på en hydrofor med enklare modifiering. Thetis består av en ”oximat” som är sammanbyggd med en avluftningsbehållare. Thetis Tillsätter intermittent luft till vattnet. I avluftningsbehållaren blandas luft och vatten, vilket gör att ex. Järn och mangan oxideras samt svavelväte neutraliseras. Vid pumpstopp släpps överskottsluften ut via en avluftare på toppen av behållaren. Utrustningen är avsedd för pumpar med kapacitet på 15- 50l/min.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Bravakontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR