Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

BRAVA OSMOTIC SMART

Dricksvattenfilter

Installation
Filtret installeras under diskbänken på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Den medföljande droppskyddsbrickan är till för att stoppa och samtidigt varna med en signal vid ev. vattenläcka. (Kräver el 220V samt avlopp).

Unika funktioner
BRAVA Osmotic Smart är ett omvänd osmos filter som är utrustad med sedimentfilter och aktivt kolfilter. Den har även återmineralisering av vattnet för att reglera pH-värdet samt en UV-lampa för att förhindra bakterietillväxt.

Rent vatten året runt
Trots den blygsamma storleken rymmer den mycket kapacitet och hög säkerhet. Den inbyggda tanken är försedd med ett uv-ljus som tänds var 5:e timme för att förhindra tillväxt av bakterier. Membranet rengör och sköljer sig själv automatiskt var 5:e timme vilket förlänger livslängden med upp till 3-4 år. Den inbyggda TDS-mätaren kontrollerar alltid vattnets reningsgrad och varnar vid fel eller när det är dags att byta ex. membran, uv-lampa eller förfilter. Vattnet är 100% säkert.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Bravakontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR