Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

BRAVA OSMOTIC FUNKTION

Dricksvattenfilter

Installation
Filtret installeras under diskbänken på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Kräver ingen el. Kan med fördel monteras på ismaskiner eller kylskåp.

Unika funktioner
BRAVA Osmotic Funktion är ett omvänd osmos filter. Den har en unik quick flow tank på 11 liter som ger ett starkt och jämt flöde. Den har det patenterade Everclean membranet med lång livslängd, när det är dags att byta membranet så indikeras det av en purometer på toppen av filtret.

Den levereras komplett med sedimentfilter, kolfilter samt membran. Det finns ytterligare 5 filter att komplettera med för just ditt vatten.
ArsenikGuard-Åtgärdar arsenik i alla allotropiska vattenformer.
MacVoc-Kolblock för lukt och smak (vid ex. sjövattenrening).
VocGuard-Där humusämnen och andra biologiska ämnen kan förekomma.
Virus, bakteriefilter-För åtgärd av virus samt bakterier.
Mineral plus-Tillsätter de salter och mineraler kroppen vill ha.

Rent vatten året runt
Osmotic Funktion har en hög kapacitet och ger ett hälsosamt rent vatten med bra tryck och flöde helt utan el. Den är oerhört driftsäker.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Bravakontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR