Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

BRAVA NERTUS

Dricksvattenfilter

Installation
Filtret installeras under diskbänken eller kökskåpsockeln på kallvattnet, den separata tappkranen levererar rent vatten från lagringstanken på 11 liter utan att den övriga utrustningen behöver ändras. Fronten monteras enkelt bort på grund av sina magnetfästen för att då smidigt kunna byta för-efterfilter samt membran helt utan verktyg.

Unika funktioner
BRAVA NERTUS är ett estetiskt, litet och smidigt omvänd osmosfilter. Den smidiga design gör att filtret kan monteras hängande som liggandes. LED display på framsidan som visar filtrets kapacitet samt berättar när det är dags att byta filter. NERTUS har en reningskapacitet på 99,2% TDS det rena vattnet mellanlagras i den separata vattentanken på hela 11liter, redo att enkelt förse er med ett rent och hälsosamt vatten via den medföljande vattenkranen.

Rent vatten året runt
Osmotic Nertus har en hög kapacitet och ger ett hälsosamt rent vatten med bra tryck och flöde året runt. Passar lika bra för åretruntbruk som fritidshus.

Vi hjälper till!
Ta gärna kontakt med ditt närmaste Bravakontor så hjälper vi till med bedömning och analys av ditt vatten för bästa resultat!

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR