Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vatten i privata brunnar kan vara en hälsofara.

2014-08-14

Privata hushåll med egen brunn är ingen ovanlighet. Trots det är det få som testar sitt vatten som kan innehålla tungmetaller, radon och farliga bakterier. Kunskapen om innehållet i brunnsvatten är minst sagt dålig. När Socialstyrelsen för några år sedan undersökte 500 brunnar var det bara var femte som hade tjänligt vatten. Lika stor andel hade otjänligt vatten och resten två tredjedelar hade tjänligt vatten med anmärkning. Läs hela artikeln från Sveriges Radio här.

Kontakta oss på Brava för att direkt få tag i en expert som kan svara på frågor om din brunn och vattenrening i allmänhet.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR