Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Värmdö förbjuder slöseri med dricksvatten

Värmdö förbjuder slöseri med dricksvatten

Värmdö förbjuder slöseri med dricksvatten

NYHETERDricksvattnet är en bristvara på Sandhamn, Telegrafholmen och Lökholmen. Nu förbjuder Värmdö kommun boende att slösa med det.

Ännu en gång har Tekniska nämnden i Värmdö kommun fattat beslut om att förbjuda boende på Sandön, Telegrafholmen och Lökholmen att använda dricksvattnet som de vill.

Saltvatten riskerar att tränga in i grundvattnet

Anledningen är att uttaget av dricksvattnet inte får överstiga 500 kubikmeter vatten per dygn då allt som överstiger gränsen ökar risken för att saltvatten tänger in i grundvattnet. Det kan i sin tur kan göra vattnet otjänligt under en lång tid framöver. Under föregående somrar har uttaget närmat sig gränsen. Från och med 1 maj får därför inga VA-abonnenter vattna med slang, spola av båtar eller fylla på pooler med dricksvatten. Förbudet gäller till och med den 30 september.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR