Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Tre hyreshus med radon i Kvillebäcken rivs

Läs mer här

Ett hyreshus med rödbrun fasad.
Foto: Bostadsbolaget

Tre av Bostadsbolagets hyreshus från 60-talet på Drakblommegatan i Kvillebäcken med radon ska rivas.

Radonet i husen kan inte saneras eller ventileras bort.

– Det finns radon både i marken och i byggmaterialet och vi har försökt alla andra vägar för att få bort radonet. Men nu har vi inget annat val än att riva och bygga nytt, säger Johan Zandin(V) som är ordförande i Bostadsbolaget.

250 boende kommer att erbjudas andra boenden. De kommer ersättningslägenheter på andra ställen i stan, eller erbjudas att flytta in i de nya husen som ska byggas istället.

Det är inte klart när en rivning av husen på Drakblommegatan kan bli aktuell.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR