Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Vattenfilter – Hur mycket kostar ett vattenfilter?

Till synes likvärdiga vattenfilter kan kosta från några tusen kronor och upp till tiotusentals kronor och det kan ibland vara svårt att förstå vad som skiljer dessa vattenfilter åt.

Eftersom ett vattenfilter ska förse ert hushåll eller företag med rent vatten under många år framöver så är det viktigt att välja rätt från början. Gör man inte det så riskerar man inte bara få betala för ett nytt vattenfilter utan även för en ny installation.

Det finns flera företag som säljer billiga vattenfilter på internet. Har man goda kunskaper om vattenföroreningar och olika typer av brunnar kan detta vara en väg. Väljer man detta alternativ så får man priserna direkt på internet.

Vi på Brava Vattenrening och många andra aktörer har valt att inte skriva ut våra priser. Det gör vi inte för att undanhålla information från dig som besökare – utan på grund av att vi inte säljer vattenfilter utan att ha anpassat dem efter kundens behov och förutsättningar. Alla vattenföroreningar, brunnstyper och pumpar skiljer sig åt och är unika. På samma sätt kommer det vattenfilter vi installerar att vara unikt.

Att vi säljer och installerar skräddarsydda vattenfilter betyder inte att vi är dyrare än andra företag. Tvärtom.

Brava Vattenrening rekommenderar inte att man köper ett vattenfilter utan att rådfråga ett vattenreningsföretag först – och absolut inte innan man fått svar på en vattenanalys. Vill man vara på den säkra sidan så kan man beställa en behovsanalys.

Brava Vattenrening utför en gratis behovsanalys där vi även genomför en första vattenanalys av ditt vatten.

 Efter att vi genomfört en behovsanalys tittar vi på olika vattenfilter och skräddarsyr ett förslag efter just era förutsättningar beroende på brunnstyp, tryckkärl och avlopp.

Förutom att vi tillverkar egna vattenfilter så samarbetar vi även med tillverkare över hela världen för att att kunna tillhandahålla vattenfilter för alla typer av vattenföroreningar och behov. Det gör att vi kan serva allt från privata hushåll till storkök, hotell, restauranger och andra typer av företag som har en industriell vattenanvändning.

Visar ert vatten symptom på föroreningar? Brava Vattenrening erbjuder gratis vattenanalys av ert vatten och på de platser vi finns representerade utför vi även en gratis behovsanalys då vi ser över brunnstyp, tryckkärl och avlopp. Detta för att kunna garantera er en vattenlösning som fungerar år efter år.

Beställ en gratis vattenanalys här

 

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR