Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Brunt och rostfärgat vatten

Är ditt vatten brunt eller rostfärgat kan det innehålla för höga halter av järn.

Ofta bildas en flockig utfällning om vattnet får stå, vilket tyder på höga järnhalter. Du kan också få följande problem med järn:

  • bruna avlagringar i handfat, diskmaskin etc
  • vattnet smakar järn
  • tvätten får bruna eller svarta fläckar
  • i vatten som får stå bildas en rostfärgad bottensats
  • vattnet är grumligt.

Ibland kan man få bort järnet genom att lufta och filtrera vattnet, men oftast behövs ytterligare åtgärder. Vad man väljer beror på vilken typ av järn vattnet innehåller och om det förekommer i kombination med något, till exempel kalk.

Järnbeläggningar i vattenledningsrören och silar gör att vattnet får svårare att cirkulera vilket frestar på pumpar och andra hushållsmaskiner i onödan – med dyra underhållskostnader som följd.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR