Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Spår av miljögift i skånskt dricksvatten

Spår av miljögift i skånskt dricksvatten

 

INRIKES
Publicerad 8 december 2016

Det fanns miljögifter i åtta av tio prover som tagits på grundvatten i Skåne där dricksvatten hämtas. Men länsstyrelsen bedömer inte att det är någon fara att dricka vattnet.

Proverna togs på 38 platser i länet och på några ställen överskreds de riktvärden som finns för grundvatten. I Skurup låg arsenikhalterna över riktvärdet, i Perstorp och Osby var halterna av för klorerade lösningsmedel för höga.

”I de fall där halterna är högre behöver kommunerna titta vidare på var föroreningen kan komma ifrån och ta nya prover. Vi bedömer inte att det är någon fara att dricka vattnet”, säger vattenhandläggare Anna-Karin Rasmussen i ett pressmeddelande.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR