Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Skadligt ämne i dricksvatten på förskola

Efter en provtagning hos en förskola i Kalmar kommun ansåg man att dricksvattnet var otjänligt.

https://24kalmar.se/2016/09/12/skadligt-amne-i-dricksvatten-pa-forskola/

Kommunens miljöinspektör tog prover av dricksvattnet i köket hos förskolan i Kalmarkommun vid en kontroll för en månad sedan.

Det var gränsvärdet för ämnet fluorid som överskreds. Fluorid finns naturligt i berggrunden i och dricksvattnet i Sverige.

Att få i sig fluorid kan motverka karies i tänderna. Däremot kan allt för höga halter av ämnet bidra till skönhetsfläckar på tänderna, så kallade fluoros.

Enligt Livsmedelsverkets rekommendationer bör inte dricksvatten ha en halt på över 1,5 milligram/liter.

Nu kommer kommunen att göra en ny kontroll på förskolan för att se så att vattnet uppfyller kraven i lagstiftningen.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR