Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Sant eller falskt: Det här gäller kring grundvatten

Se inlägget här

UPPDATERAD 2020-10-02
PUBLICERAD 2020-10-02

När löven börjar gulna och mörkret lägger sig allt tidigare om dagarna törstar våra grundvattenmagasin efter nytt vatten. Den första oktober, det hydrologiska nyåret, markerar den delen på året när våra grundvattennivåer äntligen börjar stiga igen efter en lång tids nedgång.

SVT:s meteorolog Tora Tomasdottir ger svar på tal och reder ut de vanligaste frågorna och funderingarna kring grundvatten.

Finns det stora underjordiska sjöar långt ner under markytan? Är det egentligen någon skillnad på stora och små magasin? Få svaren i videoklippet ovan.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR