Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt vatten i Steninge

Läs mer här

Halmstads kommun avråder från bad i Steninge. Vattnet har för höga halter av bakterier.

Provtagning har visat att vattnet i Steninge innehåller för höga halter av intestinala enterokocker.

– Vad det beror på kan vi inledningsvis bara gissa. Vi har haft ganska stor nederbörd i helgen som kan ha fört med sig en del bakterier ut i vattnet, säger stadsträdgårdsmästaren Sofia Warpman.

Halmstads kommun avråder nu från bad och kommer att sätta upp informationsskyltar.

Nya prover ska tas och analyseras inom kort.

Det är inte farligt att bada men om man får i sig vattnet riskerar man att bli magsjuk.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR