Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt vatten i Lund med omnejd

Otjänligt vatten i Lund med omnejd

Vattenprover under torsdagsförmiddagen har visat på otjänligt vatten. Därför utfärdar VA SYD nu kokningsrekommendationer i Lunds stad och Stångby, Hardeberga, Södra Sandby, Odarslöv, Flyingeby, Flyinge, Gårdstånga, Holmby och Hammarlunda.

– Det är en förhöjd halt av koliforma bakterier i ett av de priver vi har tagit. Men vi har tagit flera andra prover också som inte visar på några förhöjda halter, utan där vattnet har bra värden, säger VA SYD till Sydsvenskan.

Kokningsrekommendationen betyder att man bör koka upp allt vatten som ska förtäras, drickas eller användas till matlagning till en temperatur av 100 grader celsius.

Däremot räcker det att vattnet kokar upp. Det behöver alltså inte kokas någon längre stund.

Nya riktlinjer beräknas komma vid klockan 17.00 och du kan följa utvecklingen på vasyd.se

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR