Brava Vattenrening Brava Storkök Vi har över 25års erfarenhet  |  Vi utför service på alla vattenfilter  |  100% nöjd kund garanti.

Otjänligt vatten i fritidsstugeområde utanför Arboga

Läs mer här

Boende med kommunalt dricksvatten uppmanas att koka det innan förtäring.

Arboga · 16 okt, 2020 kl. 09:30

På fredagsmorgonen gick Arboga kommun ut med information om att Arboga vatten och avlopp AB har fått ett resultat på ett prov taget i Hällarnas fritidsstugeområde som påvisar förhöjd nivå av bakterier i dricksvattnet. Boende med kommunalt dricksvatten uppmanas därför att koka sitt vatten innan förtäring.

”Då vattnet nu är otjänligt ska det kokas innan användning för matlagning, dryck och tandborstning. Följ Livsmedelsverkets rekommendationer gällande kokning av vatten. Arboga vatten och avlopp AB kommer nu att utföra spolning av vattenledningarna och ta nya prover”, skriver Arboga kommun.

Arboga vatten och avlopp AB kommer att informera om när dricksvattnet är säkert att använda igen.

vattentekniker

Kontakta Brava Vattenrening

Kontakta det kontor som ligger närmast dig så återkommer vi till dig inom kort.
Brava Vattenrening är rikstäckande.

Brava Vattenrening Brava Storkök
X

Det ser ut som om du är sen. Bättre lycka nästa gång.

Hantering av personuppgifter (GDPR)

BRAVA Vattenrening AB, samlar in och bearbetar dina personuppgifter för att tillhandahålla produkter och tjänster åt dig, för att informera dig om nyheter och uppdateringar av våra produkter och tjänster, för att anpassa din upplevelse av vår webbplats samt för att förbättra våra produkter och tjänster.

När som helst har du rätt att få tillgång till, korrigera och radera dina personuppgifter och att invända mot bearbetning av dina personuppgifter. Du kan utöva dessa rättigheter genom att skicka ett e-postmeddelande till följande adress info@brava.se.

BRAVA Vattenrening AB förbinder sig att respektera och skydda dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med gällande lagstiftning, branschregler och andra relevanta normer. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part utan ditt godkännande.

JAG FÖRSTÅR